Aperiamus blog!

2013.09.23. 17:47

 Igen, elérkezett ez a pillanat is, amire mindenki várt. Nyilván nem olyan ünnepélyes keretek között érkezett el, mint például a Titanic vízre bocsátása, a Holdra lépés megörökítése, vagy a nagybátyám ötvenkettedik születésnapja, de így is szinte ragyogva söpri el az egyéb ócska megnyitókat.
 Mit is mondhatnék erről a blogról. Az igazat akarom leírni mindenről, főleg magamról, egy kis állam életén keresztül bemutatva, majd eddigi munkásságomat ismertetném az emberekkel, illetve egy lehetséges oktatási reformot is mindenképpen megosztanék az emberekkel. Egyenlőre legyen elég ennyi mindenkinek, és ne felejtsük el a mottómat: "A tudást csak a biztonságos falak közti hosszadalmas tanulással szerezheti meg az ember."
Hallgassátok zsenimet via internet ezentúl is, és most egy rövid tájékoztatót szeretnék írni a bekezdések jellegéről:
 - Jellegét tekintve ezek a bekezdések nagyobb témákat illetve bejegyzéseket (idegen szóval: topic) fognak alkotni
 - Jellegzetes jellegüket megőrzendő, ezentúl a komolyság álcájával fogom palástolni felsőbbrendűségemet, így teljesen véletlenszerű (idegen szóval: random) szavakat ki fogok emelni
 - Ezekből a szavakból mondatokat lehet alkotni, de lehet, hogy mégsem
 - Ööö...
Azt hiszem mindenkinek világos, hogy miért próbáltam rávilágítani a hiányosságokra. Köszönöm, egyenlőre ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://altudomanyokdoktora.blog.hu/api/trackback/id/tr435530108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Réz Vlagyimir Napóleon 2013.10.15. 20:17:35

Posztumusz megmerítkezés az alapok szemléletével... Fontos, mert mint minden zsenit, engem is emlékeztet, hogy mi honnan indult!
süti beállítások módosítása